ABD İHA'sı zorunlu iniş yapmış!

/ Kaynak: AA
ABD İHA'sı zorunlu iniş yapmış!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hatay'da bir insansız hava aracı düştüğü iddia ediliyordu. AA'nın haberine göre ABD'ye ait bir insansız hava aracı arıza nedeniyle zorunlu iniş yapmış.

Hatay'ın Kumlu ilçesine bağlı Gülova Mahallesi yakınlarında bir insansız hava aracı düştüğü iddiası heyecan yaşattı. DHA'nın haberine akşam saatlerinde bir İHA'nın düştüğü yönünde ihbar geldi, bölgede arama çalışması başlatıldı. 16 Ekim'de F-16'lar tarafından düşürülen İHA'nın ardından bir İHA daha mı düştü sorusu gündeme geldi.
 
ABD İHA'SI ZORUNLU İNİŞ YAPMIŞ...
Merak uyandıran haberin ardından AA son durumu paylaştı. AA'nın haberine göre ABD'ye ait olduğu bildirilen insansız hava aracına  (İHA), arıza nedeniyle Hatay'a zorunlu iniş yaptırıldı. 

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD'ye ait insansız hava  aracı, uçuş sırasında arızalandı. Bunun üzerine, insansız hava aracının Kırıkhan  ilçesine bağlı Gülova köyü yakınlarına zorunlu inişi sağlandı. İnsansız hava aracının inişi dolayısıyla bölgede yoğun güvenlik önlemi  alındı. 

Suriye sınırında Kilis ili sınırlarında da 16 Ekim'de bir insansız hava aracı, Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı uçaklar tarafından düşürülmüş, ancak bunun hangi ülke veya gruba ait olduğu belirlenememişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...