Meteoroloji saat verip uyardı... 9 şehirde kar alarmı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meteoroloji saat verip uyardı... 9 şehirde kar alarmı!

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerini işaret ederek Karadeniz'deki 9 şehire kuvvetli kar yağışı uyarında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur, iç kesimler de ise kuvvetli ve yoğun  kar yağışı  bekleniyor.

Batı Karadeniz'de ise Bolu, Kastamonu, Zonguldak ve Sinop'ta karlakarışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde ise sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis oluşacağı tahmin ediliyor. 

Meteoroloji saat verip uyardı... 9 şehirde kar alarmı!

BUZLANMAYA DİKKAT!

Yağışların perşembe sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenirken, kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamlar, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

SICAKLIKLAR 5 DERECE ARTACAK

Hava sıcaklığının batı bölgeler ile güneydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde de yer yer pus ve sis bekleniyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...