87 saat sonra inanılmaz kurtuluş! Miran'ın ilk sorusu 'Nereye gideceğiz?'

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma neden olan depremin ardından Malatya’da felaketin 87. saatinde 7 katlı binanın enkazından sağ olarak çıkartılan 7 yaşındaki Miran Gül'ün ilk sorusu, 'Nereye gideceğiz?' oldu, küçük Miran'ın şaşkın halleri kurtarma personelini duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili yıkıp geçen depremin ardından Malatya'da Yeşilyurt ilçesi İnönü mahallesi Buhara bulvarı üzerindeki Ersel 2 apartmanında enkaz altında kalan Miran'ın sesini duyan ekipler seferber oldu.

87 SAAT SONRA KURTULDU

Gün boyunca apartmanda çalışma yapan ekipler, saat 19.15’te annesi ve 2 ablasını depremde kaybeden Miran Gül’ü sağ olarak enkazdan çıkardılar.

Onlarca arama kurtarma personelini yanı sıra, askerler ve UMKE görevlilerinin katıldığı kurtarma operasyonu sonrası sedye ile hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu iyi olan Miran Gül, ekiplere, “Nereye gideceğiz?” diye sordu. Bu soru onlarca kurtarma personelini duygulandırdı.

Ambulansa alınan küçük çocuk hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

DEPREMDE SON DURUM

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...