85 yaşındaki dede dehşet saçtı: 2 kişiyi yaraladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
85 yaşındaki dede dehşet saçtı: 2 kişiyi yaraladı

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da küfürleşme nedeniyle çıkan tartışma alevlendi. 81 yaşındaki yaşlı adam, komşusu olan baba ve oğlu bıçakladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Nöbetçi mahkemenin ifadesini aldığı saldırgana ise elektronik kelepçeli ev hapsi verildi.

Samsun'da 81 yaşındaki bir adam çıkan küfürkleşme nedeniyle çıkan tartışma sonucu iki komşusunu yaraladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Samsun'da komşular arasında küfürleşme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 81 yaşındaki dede, komşusu olan baba-oğulu bıçakla yaraladı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K.(81) ile koşusu olan K.Ö.(59) ve oğlu Ş.Ö.(31) arasında küfürleşme yüzünden kavga çıktı.

YARALILARDAN BİRİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kavga sırasında Ş.K., komşusu K.Ö.'yü sol göğsünün 2 yerinden, Ş.Ö.'yü ise sağ bilek ve sağ kalçasından yaraladı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. K.Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İlyasköy Şehit Mesut Yılmaz Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan S.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren yaşlı adama elektronik kelepçeli ev hapsi verildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...