74 gündür kayıp olan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
74 gündür kayıp olan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile mesai arkadaşı olan ünlü ekonomist Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde tam 74 gün önce kayboldu. Türkiye'nin yakından takip ettiği olayla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Berzeg'in kaybolurken yanında olan köpeği sağ olarak bulundu.

ABD’deki Dünya Bankası'nda bir dönem 'Asya Direktörü' olarak çalışan ve emekli olduktan sonra İstanbul Büyükada'ya yerleşen ekonomist Korhan Berzeg, mayıs ayında İngiliz uyruklu eşi Angela Berzeg ile memleketi Balıkesir Gönen'e gitti. Armutlu Mahallesi'ndeki yazlığında kalan 83 yaşındaki Berzeg, 17 Haziran'da, eşi kahvaltı hazırlarken telefonunu bırakıp Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile yürüyüşe çıktı. Ancak Korhan Berzeg geri dönmedi. Kayıp ihbarı üzerine bölgede uzman ekipler tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

74 gündür kayıp olan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği bulundu

BERZEG'İN KAYBOLURKEN YANINDA OLAN KÖPEĞİ SAĞ OLARAK BULUNDU

74 gündür aranan ekonomistten sonunda bir iz bulundu. Korhan Berzeg'in köpeği Tina'ya sağ olarak ulaşıldı. Jandarma ekipleri arama tarama çalışmalarına hız verdi.

74 gündür kayıp olan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği bulundu

BAKAN ŞİMŞEK İLE MESAİ ARKADAŞI

Öte yandan, Korhan Berzeg'in geçmiş yıllarda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile beraber mesai yaptı. Ailesi, Mehmet Şimşek'in bakan olması sonrasında Berzeg'in "Mehmet, ekonominin başına geçerse kısa sürede Türkiye'nin ekonomisi düzelir" şeklinde yorumda bulunduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...