Operasyondan dönen askerin 7 ay sonra çocukları ile kavuşma anı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

7 aydır operasyon bölgesinde görev yapan askerin çocuklarına yaptığı bu sürpriz izleyenleri ağlattı. Aylar sonra babalarını karşılarında gören çocukların yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

Mehmetçiğin sınır ötesinde yürüttüğü operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Askerlerimiz vatan topraklarının güvenliği için ailelerinden uzakta görev yapıyor. Geride anne - babasını, eşini ve çocuklarını bırakan aslerlerimizin sağ salim evlerine dönmeleri de vatan müdafaası kadar önemli...

Operasyondan dönen askerin 7 ay sonra çocukları ile kavuşma anı

BU KAVUŞMA HERKESİ AĞLATTI

Sosyal medyada paylaşılan bir video herkesi derinden etkiledi. Cephede hainlerle çarpışan askerin aylar sonra ailesine kavuşma anı seyredenlere gözyaşı döktürdü. Video şöyle: İki küçük kardeş her şeyden habersiz evde fotoğraf çekiliyordu. O esnada kapı açıldı, askerî üniformalı biri belirdi. Anneleri de o anı fotoğrafladı. Çektirdikleri kareyi görmek isteyen çocuklar, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü fotoğrafta 7 aydır görmedikleri babaları vardı. Küçük kız ne olduğuna anlam veremesede ağabeyi kendilerine yapılan sürprizi anladı ve büyük bir sevinçle kapıya koştu. O an babası karşında belirdi, kucağına atlayıp sımsıkı sarıldı. Ardından kardeşi önce annesine sonra çekine çekine babasına gitti. Bu görüntüler geride buruk bir mutluluk bıraktı.

Operasyondan dönen askerin 7 ay sonra çocukları ile kavuşma anı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...