6 siyasi partinin genel başkanı 12 Şubat'ta bir araya gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
6 siyasi partinin genel başkanı 12 Şubat'ta bir araya gelecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine 6 siyasi partinin genel başkanının güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması kapsamında 12 Şubat Cumartesi günü bir araya geleceğini bildirdi.

Son dakika haberine göre; güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmalarını tamamlayan 6 partinin genel başkanı 12 Şubat’ta bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 6 muhalefet partisinin parlamenter sistem çalışmaları kapsamında ne zaman bir araya geleceğinin sorulması üzerine Öztrak, "Güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasının son halinin teyidi ve bundan sonraki sürecin liderler tarafından istişaresi için Genel Başkanımızın daveti üzerine 6 partinin genel başkanları 12 Şubat Cumartesi günü bir araya gelecekler" bilgisini paylaştı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...