5 emniyetçi tutuklandı!

5 emniyetçi tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri

'Yasa dışı dinleme' soruşturmaları kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderilen 5 polis müdürü, 14 Aralık soruşturması kapsamında da ifade verdi.

'Paralel Yapı' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan 5 eski emniyet müdürü hakkında, 14 Aralık operasyonu kapsamında da tutuklama kararı verildi. Daha önce 'yasa dışı dinleme' ve 'casusluk' soruşturmaları kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderilen 5 polis müdürü, 14 Aralık soruşturmasında 'şüpheli' sıfatıyla ifadeleri alınmak üzere adliyeye getirilmişti. İstanbul eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, Terörle Mücadele eski Şube Müdürleri Ömer Köse ve Yurt Atayün, Mali Suçlar eski Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy ile İstihbarat eski Şube Müdürü Erol Demirhan savcılık tarafından sorgulandıktan sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. 5 polis müdürü, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...