5 dakikada 300 bin liralık motosikleti çaldılar!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
5 dakikada 300 bin liralık motosikleti çaldılar!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da elektrik direğine bağladığı motosikletini bulamayan adam polis ekiplerine haber verdi. Kamera kayıtlarına bakıldığında 3 şahsın motosikleti 5 dakikada çaldığı ortaya çıktı.

İstanbul'da 6 ay önce aldığı motosikletini yerinde bulamayan Ümit Yılmaz polis ekiplerine başvurdu.

İhlas Haber Ajansı'nn haberine göre, İstanbul'da elektrik direğine kilit ile bağlı halde bulunan motosiklet, ellerinde demir kesme makaslı 3 şahıs tarafından çalındı. Yaklaşık 5 dakika içerisinde yaşanan olayda şahıslar 300 bin TL değerindeki motosiklet ile kayıplara karışırken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün sabah 04.00 sıralarında Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde yaşandı. Motosikletli 3 şahıs, etrafı kolaçan ederken elektrik direğine bağlı motosikleti gördü. Ellerinde demir kesme makası ile sokağa gelen şahıslar, yaklaşık 5 dakika içerisinde motosikleti çalarak kayıplara karıştı. Sabah uyandığında motosikletini göremeyen Ümit Yılmaz durumu hemen polis ekiplerine haber verirken, yaklaşık 300 bin TL değerindeki motosikleti bulmak için çalışma başlatıldı. Yaşanan o hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

“SABAH UYANDIĞIMDA MOTOSİKLETİM YOKTU”

Yaşanan hırsızlık hakkında konuşan motosiklet sahibi Ümit Yılmaz, “Dün gece işten geldiğimde motosikletimi elektrik direğine kilitledim. Gece saatlerinde ise motosikletli 3 şahıs ellerinde demir kesme makası ile sokağa gelmiş. Kilidi keserek motosikletimi çalmışlar. Sabah kalktığımda motosikletimi göremeyince polise haber verdim. Motosikletimi yaklaşık 6 ay önce almıştım ve değeri 300 bin TL civarındaydı. Motosikletimin bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...