5 asker gözaltına alındı

/ Kaynak: AA
5 asker gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kars'ta 5 asker gözaltına alındı. 5 askerin, "fuhşa aracılık ve insan ticareti yaparak menfaat elde etmek" suçlarından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Kars'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda5 asker gözaltına alındı. nbsp;AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erzurum Cumhuriyet Başsavcıvekilliği koordinesinde Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kimlikleri önceden belirlenen bazı jandarma karakollarında görevli muvazzaf askerlerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda gözaltına alınan bir subay, 3 astsubay ve bir uzman çavuşun, "fuhşa aracılık ve insan ticareti yaparak menfaat elde etmek" suçlarından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. nbsp;Konuyla ilgili Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada da "Bazı internet haber sitelerinde 'Kars'ta fuhuş ve uyuşturucu operasyonu: 81 asker gözaltında' başlığı ile haberler yayınlanmıştır. Haberlerde bahsedilen soruşturma, adli makamlar gözetiminde yapılmakta olup, soruşturma kapsamında sadece 5 asker gözaltına alınmıştır. İfade edilen rakamlar ve asker sayıları abartılı olup, gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...