4 gündür aranan çocuk kendini asmış şekilde ölü bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
4 gündür aranan çocuk kendini asmış şekilde ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri

İçler acıtan haber Şanlıurfa'dan geldi. Şanlıurfa'da 4 gündür kayıp olarak aranılan 12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Şanlıurfa'da 4 gündür kayıp olarak aranılan 12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Şanlıurfa Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir." denildi.

Açıklamanın devamı şöyle;  "İlimiz Eyyübiye ilçesi Beşat İncirli Mahallesi'nde A.D. adında bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Olayın vuku bulduğu andan itibaren kolluk kuvvetlerimiz olayın aydınlatılması için sahada tüm ekiplerimizle birlikte hassas şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ayrıca; olayın tüm detayları ile aydınlatılması için Valiliğimiz tarafından idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir. Çocuğumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

4 GÜNDÜR ARANIYORDU

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde 4 gün önce kaybolan 12 yaşındaki A.D'nin bulunması için polis ve jandarma ekipleri çalışma başlatmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...