4 askerin şehit olduğu helikopterin incelenmesi devam ediyor

/ Kaynak: İHA
4 askerin şehit olduğu helikopterin incelenmesi devam ediyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de, Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan kısa süre sonra düşen 4 askerin şehit olduğu kazada, helikopter enkazındaki incelemeler devam ediyor.

Eğitim için Konya'ya gitmek üzere Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan ve kısa bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıç mevkisinde düşmesi sonrası içindeki 4 askerin şehit olduğu S-70B Sikorsky tipi helikopter enkazında inceleme çalışmaları başlatıldı. Sabah erken saatlerde Deniz Kuvvetleri'ne bağlı 2 subay, 3 astsubaydan oluşan kaza kırım ekibi ile 2 astsubaydan oluşan jandarma olay yeri inceleme ekibi, helikopterin neden düştüğünü belirlemek için enkaz alanına indi. Ekiplerin 500 metrelik uçurumun içinde bulunan enkaza indiği alanda jandarma ve Gölcük Deniz Hava Üs Komutanlığı'ndan ekipler, sivil vatandaşların enkaz alanına inmemesi için geniş güvenlik önlemi aldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...