30 Ağustos töreninde konuşan Erdoğan'dan saldırı ve tehditlere cevap

Düzenleyen:
30 Ağustos töreninde konuşan Erdoğan'dan saldırı ve tehditlere cevap

GÜNDEM Haberleri

Başkan Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı. Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Erdoğan, "Tehdit ve saldırılar bizi hedeflerimizden asla alıkoyamayacak." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 30 Ağustos dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Erdoğan başkanlığındaki heyet Anıtkabir'de 30 Ağustos törenine katıldı. Ankara'da düzenlenen ilk törenin ardından, Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul edecek, Kara Harp Okulunda Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Mezuniyet Töreni'ne katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verecek.

Başkan Erdoğan başkanlığındaki heyet Aslanlı Yol'dan geçerek, Anıtkabir'e çıktı. Erdoğan, Atatürk'ün mozalesine çelenk bırakırken, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

ÖZEL DEFTERİ İMZALADI

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Destansı bir mücadelenin meyvesi olan bu zafer şanlı tarihimizin altın halkalarından biridir. Ülkemizin egemenliğine yönelik artan tehdit ve saldırılar bizi hedeflerimizden asla alıkoyamayacaktır. Ruhun şad olsun."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...