3 ayda 3 kaza, bir de deprem atlattı! Türkiye'nin konuştuğu Ahmet Ağabey küfürlü diyaloğu anlattı, üzen haberi verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş depremine Hatay'da yakalanan ve yıkılan binanın enkazından 72 saat sonra kurtarılan Ahmet Erol Yılmaz, AFAD ekibiyle yaşadığı küfürlü diyalog ile Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 3 ayda 3 trafik kazası geçirdiğini, üzerine bir de depreme yakalandığını belirten Yılmaz, enkaz altında sakin olduğunu söyleyerek, "Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Sakin olmak en güzeli, sakin olmasaydım, şimdi ölmüştüm" dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem birçok kentte yıkıma neden oldu. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 kentin birçok noktasında binaları yerle bir ederken, çok sayıda vatandaş da enkaz altında kaldı. Arama kurtarma çalışmalarında birçok vatandaş sağ olarak kurtarılırken, İskenderun'da AFAD ekipleri tarafından 72 saat sonra sağ kurtarılan Ahmet Erol Yılmaz'ın ekiplerle küfürlü diyaloğu da gündeme oturdu.

"AYNI GÜN 2 KERE ÖLÜMDEN DÖNDÜM"

Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi gören 43 yaşındaki Ahmet Erol Yılmaz, deprem esnasında İskenderun’un en eski iş hanı olan Büyükçarşı iş hanında olduğunu ve depreme uyanıkken yakalandığını belirtti. "Deprem başladı, ben de soğukkanlı bir şekilde oturdum" diyen Yılmaz, "Bir baktım bina çökmeye başladı. Enkazın altındayım. Biraz hareket etmek istedim, göğsümde bir ağrı hissettim. Telefon cebimdeydi, çıkarıp baktığımda, göğsümün üzerinde parmağımın uzunluğunda vida vardı. Hem depremden hem de vidadan kurtuldum. Aynı gün 2 kere ölümden döndüm" dedi.

AHMET AĞABEY KÜFÜRLÜ DİYALOĞU ANLATTI

AFAD ekiplerinin kendisini kurtardığı anlara değinen ve Türkiye'nin konuştuğu diyaloğa dair detayları paylaşan Yılmaz, "3’üncü gün AFAD geliyor, arkadaşlarımın yönlendirilmesi ile gelir gelmez benim oraya giriyorlar. AFAD ses veriyor, ‘Ahmet, Ahmet, Ahmet’ diye. Ben de başlıyorum ‘Buradayım', aradan 1 dakika geçiyor 'Buradayım’; en sonunda küfür etmeye başlıyorum. Neyse beni buldular. Beni bulan AFAD ekibine anlatıyorum, 'Zaten su yok, ağzımız yüzümüz kurumuş, susuzluktan çatlıyor. Siz 'Ahmet Ahmet' diyorsunuz, zaten yaşadığımız belli, her şey ortada; siz Ahmet diyorsunuz. Ciğerimiz sökülmüş, dudaklarımız çatlamış, orada küfürlü espri oldu. Milletimiz sağ olsun, o anki stres ve sıkıntıyla verilen küfre gülümseme, tebessüm olmuş. Allah razı olsun. Tarsus’tayım. Allah razı olsun devletimden de milletimden de, diyecek bir şey bulamıyorum" diye konuştu.

3 ayda 3 kaza, bir de deprem atlattı! Türkiye'nin konuştuğu Ahmet Ağabey küfürlü diyaloğu anlattı, üzen haberi verdi

3 AYDA 3 KAZA YAPTI

Depremde ayağı ve kalçasından yara aldığını belirten Yılmaz, "Ameliyat olacağım, büyük ihtimalle sol ayağım bileğimden kesilecek. 3 ay içinde 3 kere trafik kazasında geçirdim. 3 aracı da hurdaya verdim, arabalar paramparça oldu. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Sakin olmak en güzeli, sakin olmasaydım, şimdi ölmüştüm" şeklinde konuştu.

"ENKAZ ALTINDA MUTLUYDUM"

Enkaz altında mutlu olduğunu da belirten Yılmaz, "Enkaz altında mutluydum, hiç karamsar düşünmedim. Depremi atlattım, kurtuldum, göğsümdeki vidadan kurtuldum. Dedim ben buradan çıkarım, çok şükür çıktım" ifadelerini kullandı.

Evli ve 2 çocuk babası Ahmet Erol Yılmaz'ın sol ayağından ameliyat olması bekleniyor. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...