28 Şubat Davasının 11. duruşması sona erdi

/ Kaynak: AA
28 Şubat Davasının 11. duruşması sona erdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

28 Şubat'a ilişkin, 103 sanık hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan açılan davanın 11. celsesi sona erdi.

28 Şubat dönemine ilişkin, 103 sanık hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan açılan davanın 11. celsesi sona erdi. nbsp;Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar, sanık yakınları ve avukatlar katıldı. nbsp;Davanın öğleden sonraki duruşması saat 13.50'da başladı. nbsp;Duruşmada, TRT tarafından görevlendirilen iki spiker dönüşümlü olarak bin 309 sayfalık iddianameyi 912. sayfaya kadar okudu. nbsp;Okunan iddianame, sanık ile izleyicilerin takip edebilmesi amacıyla sinevizyon yardımıyla salondaki ekrana da yansıtıldı. nbsp;İddianamenin okunmasına yarın devam edilecek.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...