250 polisle operasyon! 8 adres eş zamanlı basıldı! Gözaltılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
250 polisle operasyon! 8 adres eş zamanlı basıldı! Gözaltılar var

GÜNDEM Haberleri

Emniyet güçleri ülkede asayişi sağlamak için belirledikleri adreslere operasyon yapmaya devam ediyor. 250 polisin katılımıyla 8 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlara karışan 13 kişi gözaltına alındı. Zanlıların polisteki işlemleri devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Tekirdağ'da Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "uyuşturucu ticareti", "kasten yaralama", "yağma" ve "genel güvenliğin tehlikeye sokulması" suçlarına karıştıkları iddia edilen zanlılara yönelik çalışma başlattı.

8 ADRES EŞZAMANLI BASILDI

Bu çerçevede İlçe Emniyet Müdürü Murat Tabak koordinesinde, Hıdırağa Mahallesi'ndeki 8 adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda 13 kişi yakalandı.

GÖZALTILAR VAR

Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda, rulo halindeki halı ve koltukların araları gibi yerlere saklanmış 3 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 65 tabanca mermisi ve 134 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların polisteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...