2020’ye evladıma sarılarak girmeyi çok istiyordum

Düzenleyen:
2020’ye evladıma sarılarak girmeyi çok istiyordum

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önündeki nöbeti 122’nci gününe girdi.

Dört sene evvel kaçırılan oğlu Fatih için oturma eylemi yapan anne Sevdet Demir, çocukları gelene kadar eyleme devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:
Bugün oğlum yanımızda olsaydı, huzurumuz yerinde olacaktı. Yeni yılı kutlardık, birlikte yemek hazırlardık, oturur sohbet ederdik. 
Beş  sene evvel dağa kaçırılan oğlu Tuncay için oturma eylemi yapan baba Şevket Bingöl de evlatları için yılbaşında da yeni yılda da nöbete devam ettiklerini kaydetti.. Oğlu Tuncay’ın kokusunu, sesini özlediğini dile getiren Bingöl, polis veya asker olmak isteyen oğlunun hayallerinin de yarım kaldığını kaydetti. Bingöl, “2020’ye oğluma sarılarak girmek istiyordum. Bütün çocuklarımla bir arada olmak en büyük arzumdu” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...