20 kişiye mezar olan Ölçer Apartmanı'nda dikkat çeken detay

Düzenleyen:
20 kişiye mezar olan Ölçer Apartmanı'nda dikkat çeken detay

GÜNDEM Haberleri

Kastamonu'da 20 kişiye mezar olan Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi hakkında gözaltı karar verilmişti. İlçeden ayrıldığı belirlenen şahsın, bölgedeki birçok yapıda imzası var.

Kastamonu Bozkurt ilçesindeki selde Ezine Çayı kenarında bulunan 8 katlı Ölçer Apartmanı yıkıldı. Ardında ise birçok acı bıraktı. Binanın enkazından şu ana kadar 9 kişinin cesedine ulaşıldı. 11 kişinin daha enkaz altında olduğunu düşünen ekipleri çalışmalarını sürdürürken apartmanda oturanların yakınları olan biteni yaşlı gözlerle seyrediyor. 

KENDİSİ DE ÇAY KENARINDA OTURUYOR
Öte yandan apartmanın müteahhidi Mehmet Ö, hakkında dün İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltı kararı verildi. Çayın kenarındaki başka bir apartmanda oturan şahsın, afetin ardından ailesiyle birlikte ilçeden ayrııldığı belirlendi. Şüphelinin bütün mal varlığına tedbir konulurken Ölçer Apartmanı'nı 3 yıl önce yaptığı öğrenildi. Bu binanın yanındaki 10 katlı Rüya Apartmanı'nının da 10 yıl önce kendisi tarafından inşa edildiği ortaya çıktı. Rüya Apartmanı ise selde hasar görmedi. Ayrıca çayın kenarında yapımı devam eden 8 katlı başka bir apartmanın da Mehmet Ö'ye ait olduğu ileri sürüldü.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...