19 yerinden bıçaklanan turist yoğun bakımda

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
19 yerinden bıçaklanan turist yoğun bakımda

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Tatil için geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde 19 yerinden bıçaklanmış ve çıplak halde bir evin bahçesinde bulunan 17 yaşındaki İngiliz turist Dwain Ward'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Tatil için geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde 19 yerinden bıçaklanmış ve çıplak halde bir evin bahçesinde bulunan 17 yaşındaki İngiliz turist Dwain Ward'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. nbsp;Salı günü sabah saat 07.30 sıralarında, Tepe Mahallesi, 50'nci Sokak'taki bir evin bahçesinde, yerde kanlar içinde yatan çıplak bir erkek olduğunu gören çevredekiler, durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, sırtı, göğsü ve kolları olmak üzere 19 yerinden bıçaklanmış halde buldu. Baygın halde bulunan genç ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tatil için Marmaris'e gelen İngiliz Dwain Ward olduğu tespit edilen genç, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ward'ın geçen süre içinde sağlık durumunun iyiye gittiği, yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis, Ward'ı bıçaklayan kişilerin yakalanması için çevredeki mobese kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Tatile birlikte geldiği annesinin ifadelerine başvuran polis, olay gecesi saat 02.00'ye kadar birlikte olduğunu öğrendikleri erkek kardeşi Darrin Lee Ward ile barlar sokağında keşif yaptı. Olay gecesi çok sarhoş olduğu öğrenilen Dwain'in abisi Darrin olayın yaşandığı geceyi hatırlamakta zorluk çektiği görüldü. Barlar sokağındaki bütün barlara girip olay gecesini hatırlamaya çalışan abi Ward, Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerine pek yardımcı olamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...