19 Mayıs alarmı

Düzenleyen:
19 Mayıs alarmı

GÜNDEM Haberleri

Emniyet kuvvetleri, 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamalarında bombalı saldırı düzenleneceği istihbaratı üzerine dün birçok şehirde operasyon için düğmeye bastı.

Gaziantep’te harekete geçen polis, terör örgütü DAEŞ üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği eş zamanlı baskınlarda, 35 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise terör örgütüne yönelik dokümanlar ve mühimmatlar ele geçirildi. Samsun’da da DAEŞ’e operasyon gerçekleştirildi. Canik ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’ndeki bir eve giren terörle mücadele ekipleri, DAEŞ’e üye oldukları iddiasıyla Irak uyruklu 5 kişiyi gözaltına aldı. DAEŞ’e İstanbul’da da darbe vuruldu. Terör örgütüne yönelik, özel harekat polislerinin desteği ile başta Sultanbeyli ilçesi olmak üzere tespit edilen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Adreslerde bulunan bazı şüpheliler gözaltına alındı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...