18 bin nüfuslu mahallede dehşet görüntü! Deprem sonrası sağlam bina kalmadı: Görüntüler içler acısı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
18 bin nüfuslu mahallede dehşet görüntü! Deprem sonrası sağlam bina kalmadı: Görüntüler içler acısı...

GÜNDEM Haberleri

 Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem Hatay'da da oldukça büyük şekilde hissedildi. Deprem sonrasında en büyük hasarın yaşandığı Hatay'da 18 bin nüfuslu mahallenin son görüntüsü içler acısı çünkü binlerce vatandaşın yaşandığı bu bölgede sağlam bina kalmadığı görüldü. O acı görüntüler ise havadan dronla görüntülendi.

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen büyük depremin 6. günündeyiz ve enkaz başında umutlu bekleyiş hala sürüyor. Beraberinde birçok ili adeta yıkıp geçen bu depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti.  Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem, 'Medeniyetler Beşiği' olan Hatay'a oldukça hasar verdi.

Antakya ilçesine bağlı 18 bin kişinin yaşadığı Narlıca Mahallesi'nde deprem sonrası sağlam bina kalmadı. Oradan gelen görüntüler resmen içler acısı.

Neredeyse tüm binalar yıkılırken hayırseverler tarafından yaptırılan cami ise yerle bir oldu. Narlıca Mahallesi'nin içler acısı hali dron ile havadan görüntülendi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...