170. saatte umutlar tazelendi! Sibel Kaya enkazdan sağ kurtarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş depreminde büyük yıkım yaşayan Gaziantep'te arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, depremin 170'inci saatinde 40 yaşındaki Sibel Kaya'yı enkazdan sağ salim çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin yol açtığı yıkım binlerce vatandaşın ölümüne neden olurken, enkaz altında kalanların sekizinci günde de sağ olarak kurtarılması umutları yeşertiyor.

170. saatte umutlar tazelendi! Sibel Kaya enkazdan sağ kurtarıldı

170 SAAT SONRA ULAŞILDI

'Asrın felaketi' olarak adlandırılan depremlerden en çok etkilenen illerden birisi de Gaziantep oldu. Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yıkılan binaların enkazlarındaki arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. AFAD, Mahalle Afet Gönüllüleri, Güngören Belediyesi ve Türkiye Taşkömürü Kurumuna bağlı arama kurtarma ekipleri, yaşam belirtisi gelmesi üzerine yıkılan 5 katlı Zaman Apartmanı'nın zemin katına ulaştı.

170. saatte umutlar tazelendi! Sibel Kaya enkazdan sağ kurtarıldı

ZAMANA KARŞI HAYAT MÜCADELESİ

Hızlandırılan çalışmalar sonrası 40 yaşındaki Sibel Kaya ile temas kuruldu. Zamana karşı hayat mücadelesi veren ekipler, ulaştıkları Sibel Kaya'yı enkazdan 170 saat sonra sağ çıkardı.

Ambulansa alınan Kaya, hastaneye kaldırıldı. (AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...