160. saatte Mehmetçik tarafından kurtarılmıştı... Aysima kahramanıyla buluştu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Adıyaman’da enkaz altında kalan 10 yaşındaki Aysima, depremin 160. saatinde askerler tarafından sağ kurtarılmış hem yakınlarına hem ekiplere büyük sevinç yaşatmıştı. Hastanede tedavisi devam eden küçük kız kendini toparlar toparlamaz kahramanıyla yeniden bir araya gelmek istedi. Milli Savunma Bakanlığı ise duygulandıran o buluşmaya ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli şiddetli iki depremin ardından yıkıma uğrayan Adıyaman’da 7’nci gün umudun adı Aysima olmuştu.

Enkaz altında tam 160 saat boyunca aç, susuz hayatta kalma mücadelesi veren küçük kıza yardım eli Mehmetçik'ten gelmişti.

Gölcük Tersane Komutanlığı, Yavuz Selim Mahallesi Miraç Sitesinde enkaz içerisinde yapılan arama ve tespit çalışmaları sonucunda 10 yaşındaki Aysima Baltacı'yı sağ kurtarmıştı.

KAHRAMANIYLA BULUŞTU

Bugün Aysima kendinin enkazdan çekip alan kahramanıyla buluştu!

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Gölcük Tersane Komutanlığı personelimiz, 12 Şubat’ta Adıyaman’da Aysima Baltacı isimli evladımızı enkazdan sağ olarak kurtarmıştı. Aysima iyileşir iyileşmez kendisini kurtaran personelimizle bir araya gelmek istedi. Ve bugün onu kurtaran kahramanlarımızla Aysima bir araya geldi” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...