Gündem - Gündem
1 dakika önce

MSB duyurdu! Irak ve Suriye'de 108 terörist öldürüldü

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde son bir haftada, aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 terörist etkisiz hale getirildi
 - Yolcu otobüsü şarampole uçtu
28 dakika önce

Kayseri-Niğde yolunda yolcu otobüsü şarampole uçtu

Kayseri-Niğde yolunun İncesu ilçesi yakınlarında, şehirlerarası yolcu otobüsü şarampole uçtu.
 - Yine bir uçak kazası! Faciadan kıl payı dönüldü
29 dakika önce

Yine bir uçak kazası! Faciadan kıl payı dönüldü

Dün İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazasının ardından bugün Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağının #XC1031 Köln - Alanya Gazipaşa inişinde ön tekeri patladı. Tekerin patlaması sonrası uçak ön dikme üzerine indi. Yolcular uçaktan tahliye edildi.
 - Bakan Tekin'den öğretmenlere "Yanınızdayız" mesajı
1 saat 2 dakika önce

Bakan Tekin'den öğretmenlere "Yanınızdayız" mesajı: Hazırladığımız taslak TBMM'ye gelecek

İstanbul'da bir okul müdürünün okuldan atılan öğrencisi tarafından öldürülmesi infial uyandırdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenlerimizi kimseye ezdirmeyeceğimizi tüm Türkiye'ye duyuruyoruz. Öğretmenlik Meslek Kanunu için hazırladığımız taslak metin de önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisine gelecek. Eğitimcilere yönelik şiddette öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı" dedi.
 - Usta şoför hamlesiyle felaketi engelledi
1 saat 13 dakika önce

Usta şoför hamlesiyle felaketi engelledi

Hatay'da eşya yüklü tırın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü, yol kenarındaki araçların arasına dalacağı sırada yaptığı hamleyle faciayı engelledi. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 
 - Hastane yolunu kapatıp "Erik dalı" oynadılar
1 saat 19 dakika önce

Galata’da pes dedirten kutlama! Hastane yolunu kesip “Erik Dalı” oynadılar

Galata Kulesi'nin önünde nişan eğlencesi yapan bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçlarla durdurarak “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca oynadı. O anlar kameralara da yansıdı.
 - Köpeğe kaynar suyla saldırı!
1 saat 29 dakika önce

Köpeğe kaynar suyla saldırı!

Büyükçekmece'de bir sitede hayvanseverlerin baktığı köpeğe kaynar su döküldü. Bakım altına alınan köpeğin yaşayacağı öğrenilirken benzer bir vakanın daha aylar önce gerçekleştiği öğrenildi.
 - Kızını taciz eden genci gözünü kırpmadan öldürdü
1 saat 44 dakika önce

Kızını taciz eden genci gözünü kırpmadan öldürdü! Fotoğraflarıyla şantaj yapmış

Adana'da Mehmet A., kızını fotoğraflarıyla tehdit eden 19 yaşındaki genci av tüfeğiyle öldürdü. Mehmet A. ifadesinde, “Konuşmaya gittik bizi küfrederek evinden kovdu. Bu durumu daha fazla kaldıramadım. Keşke böyle olmasaydı” dedi.
 - İkinci el araç piyasasında 'dublör' tuzağı!
1 saat 58 dakika önce

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu: İkinci el araç piyasasında 'dublör' tuzağı!

Hatay'da bir galeriden ikinci el araç alan müşteriye ekspertizde başka araç, noterde başka araç gösterildi. Satış işleminin ardından oto yıkamacıya giden müşteri, aracın sol tarafında boya olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı. Uzmanlar daha önce böyle bir hile yöntemiyle karşılaşmadıklarını söyleyip vatandaşları uyardı. 
 - Vatandaşlar canından bezmişti! Ve düzenleme yayımlandı
2 saat 3 dakika önce

Çok sayıda vatandaşın kâbusu olmuşlardı... Fahri Trafik Müfettişliği düzenlemesi yayımlandı

Son dönemde birçok vatandaşın canını yakan Fahri Trafik Müfettişleri ile ilgili yeni bir karar alındı. İçişleri Bakanlığı'nın Fahri Trafik Müfettişleri'ne ilişkin düzenlemeleri içeren yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. 70 yaş sınırının geldiği Fahri Trafik Müfettişlerinin keyfi ceza yazmaları ya da bir yıl boyunca işlem yapmamaları durumunda görevleri son bulacak.
 - Buraya gelen kayboluyordu...'Yolu bilmeyen gelmesin' levhası
2 saat 14 dakika önce

Buraya gelen kayboluyordu... Kafa karıştıran levha değiştirildi

Balıkesir'de Ören Altınyol Kavşağın'daki kafa karıştıran levha değiştirildi, vatandaş kaybolmaktan kurtuldu. Akçay'dan gelip Burhaniye'ye gidecekleri Eczacı Rasim Caddesi'ne yönlendiren levhanın değiştirilmesi sonrası vatandaşlar belediyeye teşekkür etti. 
 - Bakan Tekin'den tüm siyasi partilere çağrı
2 saat 31 dakika önce

Bakan Tekin'den tüm siyasi partilere çağrı: Gelin birlikte 'dur' diyelim

Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından vurulan İbrahim Oktugan'ın ardından konuşan Bakan Yusuf Tekin, "Bu tür vahşet ve şiddet olaylarına karışanların gerekli cezayı alması için Bakanlık olarak bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. Tekin ayrıca, "Şiddete dur’ demek ve faillerin en ağır cezayı almalarını sağlamak için Öğretmen Meslek Kanunu’na ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifini Meclis gündemine en kısa zamanda getireceğiz" deyip tüm siyasi partilere çağrıda bulundu.
 - Okuldaki vahşetin en net görüntüleri!
2 saat 32 dakika önce

Okul müdürünün öldürüldüğü anlar kamerada

İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan, okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisinin silahlı saldırısıyla hayatını kaybetti. Öğrenci tutuklanırken cinayet anının da görüntüleri ortaya çıktı. 
 - Meteoroloji'den son dakika uyarısı!
2 saat 56 dakika önce

Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Kış geri dönüyor, sıcaklıklar çakılacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı son hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklığı batı kesimlerde 4 dereceye kadar düşecek, doğu kesimlerde ise 5 dereceye kadar artacak. Yağışlar ise bugün batı kesimlerde, cumartesi günü ise yurt genelinde etkili olacak. 
 - "Biz aramadan istifa ettireceksiniz"
2 saat 59 dakika önce

CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarına Özel'den sert tepki: Biz aramadan istifa ettirin

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyede müdür yapması tepki çekti. Dün konuyla ilgili konuşan CHP lideri Özgür Özel bütün belediyelere seslenerek, "Ben bilmiyor muydum bir belediyenin IT departmanında kardeşimi işe almak. Bizde öyle bir şey yok. Varsa öyle bir şey istifa ettirecekler. Gökhan Zeybek'in aramasına gerek kalmadan bu işi yapmasınlar vazgeçsinler." dedi.
 - Biden'dan canlı yayında acı itiraf!
3 saat 7 dakika önce

Refah ve Gazze'de son durum... Biden'dan canlı yayında acı itiraf! İsrail kapsamlı bir saldırıyla Refah'a girerse...

İsrail, 1,5 milyon Filistinlinin sıkıştığı Refah'a saldırı başlatınca, ABD ağır bombaların sevkiyatını durduracağını açıklamıştı. ABD Başkanı Biden, Netanyahu'yu "Eğer Refah'a girerlerse o zaman Refah'ta ve diğer şehirlerde kullanılan silahları göndermeyeceğimi açıkça belirttim." diye konuştu. Biden açıklamasında "Bu bombaların bir sonucu olarak Gazze'de siviller öldürüldü" itirafında da bulundu. İşte Gazze ve Refah'tan son dakika haberleri...
 - Bir anlık hata, ikisinin de canına mal oldu
3 saat 15 dakika önce

Otomobile çarpan motosiklette bulunan 2 genç hayatını kaybetti

Denizli’de hatalı sollama yaptığı esnada önüne çıkan otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ile arkadaşı, hayatını kaybetti. Öte yandan motosikletin çarptığı otomobildeki yolcu, şans eseri cep telefonuyla kaza anını kayda aldı.
 - Halkanın son ismi Umut Ayaz oldu! Adamlarıyla yakalandı
3 saat 35 dakika önce

Halkanın son ismi Umut Ayaz oldu! Adamları ile birlikte yakalandı

Güvenlik güçlerimizin çetelerle mücadelesi devam etti. Halkanın son ismi ise Umut Ayaz oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonlara ilişkin detayları paylaştı. Hepsi birden yakalandı, işte görüntüler...
Gündem - Gündem
4 saat 6 dakika önce

Malatya beşik gibi sallandı, depremler peş peşe geldi! AFAD ilk verileri paylaştı

Deprem bölgesinden korutan haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Malatya'da deprem oldu, AFAD ilk verileri duyurdu. Ardahan, Kütahya ve Bingöl'deki artçı sarsıntılar vatandaşları paniğe soktu.
 - 186 gün süren soruşturmalar 50 güne düştü
5 saat 22 dakika önce

Bakan Tunç vekilleri bilgilendirdi: 186 gün süren soruşturmalar 50 güne düştü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyelerine, kadın-erkek fırsat eşitliğini sağlamak için, uyguladıkları politika ve faaliyetler ile yargı alanındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gündem - Gündem
5 saat 36 dakika önce

AK Parti milletvekili Mehmet Sait yaz: CHP'nin genelinde var

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan’ın İslamiyet’e hakaret dolu sözleri için, “CHP’nin kodlarında olanı itiraf etti” açıklamasını yaptı.
Sona Git