15 Temmuz'dan yeni görüntüler! Vatandaşlar Genelkurmay'da

Düzenleyen: / Kaynak: AA
15 Temmuz'dan yeni görüntüler! Vatandaşlar Genelkurmay'da

GÜNDEM Haberleri  / AA

Darbe girişiminin ardından yeni gelen görüntülerde vatandaşların Genelkurmay Başkanlığı'na girmesi ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde hayatını kaybeden insanlar görülüyor.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Son gelen görüntülerde de dikkat çeken ayrıntılar var.

HALK KIZILAY MEYDANI'NDA TANKLARIN ÜSTÜNDE

Yeni gelen görüntüler Ankara'dan...

Görüntülerde ilk olarak Kızılay Meydanı'na toplanan halkın tankların üzerine çıktığı görülüyor. o anlarda silah sesleri ve jet sesleri de duyuluyor.

GENELKURMAY'IN KAPISINI KIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Görüntülerin devamında ise vatandaşların Genelkurmay'ın kapısını kırıp içeriye girmeye çalıştığı görülüyor. O anlarda vatandaşlara silah sıkılma anı da kameralara yansıyor. Hatta açılan ateş de bir vatandaş yaralanıyor.

GENELKURMAY'IN İÇİNE GİRDİLER

Daha sonra Genelkurmay Başkanlığı'na giren vatandaşlar komutanların odasına giriyor. O anlarda Genelkurmay'ın koridorları ve komutanların odaları da kameralara yansıyor.

TBMM'DEN GÖRÜNTÜLER

Görüntülerin bir sonraki bölümünde ise TBMM'den harabe görüntüleri yer alıyor. Atılan bombaların verdiği zararın çarpıcı ayrıntıları dikkat çekiyor.

HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR GÖRÜLÜYOR

Görüntülerin finalinde ise Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önüne atılan bombalar ve hayatını kaybeden vatandaşlar kameraya yansıyor. Bombardımanın ardından vatandaşların panikle kaçışması da görülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...