15 Temmuz şehidinin babası: O pilotun gözlerine bakmak istiyorum

Düzenleyen:
15 Temmuz şehidinin babası: O pilotun gözlerine bakmak istiyorum

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hain pilot tarafından Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığına atılan bomba sebebiyle şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit “O bombayı atan pilotun gözlerinin içine bakmak istiyorum” dedi.

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde oturan ailesi, şehit Cennet Yiğit’in Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonda giydiği botlar, Özel Harekât üniforması, nişanlandığında kesilen kurdele, tuvalleri boyamakta kullandığı fırçalar, kendisini şehit eden misket bombasının parçası ve patlamada kullanılamaz hale gelen telefonunun da bulunduğu bir vitrin yaptırdı. Baba Yiğit, şehit kızlarını ve 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini unutturmayacaklarını söyledi. Darbe gecesi F-16’dan atılan misket bombasının bir parçasını gösteren acılı baba, şunları söyledi: Biz bunu yalvardık, insan haklarına aykırı diye teröristlere attırmadık. Fakat bu namussuzlar bize attılar. Bunu yapan insan olabilir mi? Bu nasıl bir canilik, bu nasıl bir insanlık? Kendi paralarımızla aldığımız silahları bize doğrulttular. Bunlar dünyanın en aşağılık insanlarıdır. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Öbür tarafta zaten bunların hesabını verecekler ama bu roketi, bu füzeyi atan pilotun yüzüne bakmak istiyorum. İnşallah Allah bana fırsat verir ve sadece gözüne bakmak istiyorum. Başka hiçbir şey istemiyorum.”
15 Temmuz şehidinin babası: O pilotun gözlerine bakmak istiyorum

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...