15 Temmuz anmalarında teknoloji öne çıktı

15 Temmuz anmalarında teknoloji öne çıktı

GÜNDEM Haberleri

İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma programlarında teknolojinin imkânlarını da kullanarak yenilikçi projelere imza attı.

Başkanlık "15 Temmuz Destanı" için özel olarak bestelenen senfoniden Dijital Gösterim Merkezlerine, Kuleli yerleşkesinde "mapping ve drone" gösterisinden uluslararası online panellere kadar geniş bir yelpazede milletin zaferine yönelik farkındalığı artıracak çalışmalar gerçekleştirdi. Bu kapsamda İletişim Başkanlığı koordinasyonunda bakanlıklar, kamu kurumları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 3 bin program ve faaliyet yapıldı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun "15 Temmuz'u sanatın, bilimin ve teknolojinin imkânlarından faydalanarak tüm dünyaya anlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...