138 saat sonra inanılmaz kurtuluş! Karı-koca enkazdan sağ çıktı: Kendisini kurtaran ekip üyesinin ellerini öptü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezde bulunan Ebru Apartmanı'nda 67 yaşındaki Abdülkerim isimli bir vatandaş kurtarıldı. Enkazdan çıkarılan yaşlı adam, kendisini kurtaran ekip üyelerinin ellerini öperek teşekkür etti. Yaşlı adamın eşinin de enkazda bulunduğunu söylemesinin ardından, ekipler yaşlı kadını da enkazdan sağ biçimde kurtardı.

Kahramanamaraş'ta meyana gelen 2 büyük depremin ardından 10 ilimizde büyük hasar ve yıkım oluştu. Binlerce canın yitirildiği depremler sonrası Türkiye tek yürek olup, enkaz altındaki vatandaşların kurtuluş haberlerini beklemeye başladı. Son olarak depremin 138. saatinde çifte bir sevinç yaşandı. 67 yaşındaki yaşlı bir adam enkazdan kurtarıldı. Eşinin de enkazda olduğunu söyleyen yaşlı adamın ardından eşi de enkazdan sağ çıkarıldı.

SEVİNÇLE EL SALLADI

Jandarma Kurtarma Ekipleri (JAK) tarafından enkazdan çıkarılan yaşlı adam, kendisini kurtaran ekip üyelerinin ellerini öperek teşekkür etti. O anlar görenlere duygu dolu dakikalar yaşattı. Yaşlı adamın eşinin de enkazda bulunduğunu söylemesinin ardından, ekipler harekete geçti. Abdulkerim Nano'nun ardından 57 yaşındaki eşi de enkazdan sağ çıktı.

138 saat sonra inanılmaz kurtuluş! Karı-koca enkazdan sağ çıktı: Kendisini kurtaran ekip üyesinin ellerini öptüEnkazdan sağ çıkan ve vücudunda ciddi bir hasar görünmeyen 67 yaşındaki Abdulkerim amca, kendisini çeken kameralara el salladı. 

EKİPLERE GÜLÜMSEDİ

Eşinin ardından 57 yaşındaki, Sena  Nano isimli vatandaş da enkazdan çıakrıldı. Yüzünde sıyrıkların olduğu görülen kadın, ekiplere gülümsedi. Enkazdan çıktığı anlarda üstünü başını düzelten kadın, görenleri duygulandırdı.

138 saat sonra inanılmaz kurtuluş! Karı-koca enkazdan sağ çıktı: Kendisini kurtaran ekip üyesinin ellerini öptü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...