136 saat sonra enkazdan sağ çıktılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
136 saat sonra enkazdan sağ çıktılar

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da 17 yaşındaki Bekir Doğu, depremden 136 saat sonra enkaz altından çıkarıldı. Ekipler, gencin annesini de 1 saat arayla kurtardı. Bölgeden ayrıca başka güzel haberler de geldi. Ekipler, başkalarını kurtarabilmek için çabalıyor.

Hatay'ın Kuyulu Mahallesi'nde çalışma yürüten İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Güney Kore arama kurtarma ekipleri, dinleme sonucu enkaz altında sağ kişilerin bulunduğunu tespit etti. Ekipler, 17 yaşındaki Bekir Doğu’yu depremden 136 saat sonra kurtardı. Gencin annesi Emine Doğu'nun da enkaz altında olduğu öğrenildi. Anne Doğu da 1 saat sonra enkazdan çıkarıldı.

İKİ GÜZEL HABER DAHA

Defne'de bulunan enkazda yapılan çalışmalarda, 7 yaşındaki İsra Tehalmi 136. saatte sağ olarak çıkarıldı. Tehalmi, sedyeye alındıktan sonra vatandaşların alkışları eşliğinde ambulansa konulup hastaneye götürüldü. Rüstem Tümer Paşa Caddesi'nde bulunan bir binanın enkazında ise sabahtan beri çalışma yürüten ekipler, Abdullatif (52) adındaki vatandaşa 136 saat sonra ulaştı. 

EKİPLER DİNLEMEYE YAPTI, KADIN KURTULDU

Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi Türkmen Başı Caddesi'nde yıkılan 6 katlı Melek Apartmanı'nda dinleme çalışması yapan ekipler, big kişinin olduğunu elirledi. Depremden 136 saat sonra 57 yaşındaki Macide Hakemati enkazdan alındı. Sedyeyle ambulansa taşınan yaralı kadın, hastaneye kaldırıldı.

136 saat sonra enkazdan sağ çıktılar

BİRBİRLERİNE SARILDILAR

Adıyaman'daki Çınar Sitesi'nde çalışma yürüten AFAD ve Kömür İşletmeleri AŞ arama kurtarma ekipleri de 45 yaşındaki Sevgi Çolak, 136 saat sonra sağ kurtardı. Büyük mutluluk yaşayan ekipler, birbirlerine sarıldı.

136 saat sonra enkazdan sağ çıktılar

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...