13 kişiye mezar olan Yetiş Apartmanı'nın yıkılma anı kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Zapçıoğlu Caddesi'ndeki 7 katlı Yetiş Apartmanı'nın yıkılma anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 13 kişiye mezar olan bina, depremden saniyeler sonra yerle bir oluyor. Ardından can pazarı yaşanıyor.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çukurdere Mahallesi, Zapçıoğlu Caddesi'nde bulunan 7 katlı Yetiş Apartmanı depremde yerle bir oldu. 16 daireli binanın enkazından 85 saat sonra 14 yaşındaki Beyza Yetiş ve 16 yaşındaki Abdülhalim Reşvani, arama kurtarma köpeği sayesinde sağ olarak kurtarıldı.

KAÇIŞAN KAÇIŞANA

Ancak apartmanda 13 kişiye mezar oldu. Binanın yıkılma anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler şöyle: Depremle birlikte bina yıkılıyor. Caddede yüyüren insanlar sola kaçıyor. Etrafı ise toz bulutları kaplıyor.

"İLK DEPREMDE HASAR AZDI, İKİNCİSİ YIKTI"

Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih Gönültaş, apartmanın 1995 yılında inşa edildiğini söyledi. Gönültaş, caddedeki birçok binanın yıkıldığını belirterek "İlk depremde çok fazla hasar olmadı ama ikincisinde binalar yıkıldı. Muhtarlık ofisim de yerle bir oldu" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...