13 bayramdır gözüm hep yolda

Düzenleyen:
13 bayramdır gözüm hep yolda

GÜNDEM Haberleri

Dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP il binası önünde 332 gündür oturma eylemi yapan Kurban Bayramı’na çadırda ve evlerinde evlatlarına duydukları özlemle buruk girdi. Diyarbakır anneleri,

Annelerden Mevlüde Üçdağ, evladından ayrı geçen bayramların hiçbir tadının olmadığını belirterek, “Onlar (HDP ve PKK) zalimdir. Bayramı bana yaşatmıyorlar. Oğlum gelse çifte bayram yaşarız”  dedi.
13 bayramdır gözünün hep yolda olduğunu söyleyen Fatma Akkuş “Kızım bayramda gelirse dünya benim olur. Her şeyi unuturum. Ne acı ne de başka bir dert kalır” diye konuştu. 
Şevket Bingöl de 12 bayramdır bayram yapamadığını dile getirerek “Çocuğumun orada ölmesini istemiyorum. Benim çocuğum gelsin, kendi vatanında ölsün. Askerde şehit düşsün. ‘Vatan sağ olsun.’ derim” ifadelerini kullandı.
Baba Abdullah Demir ise “Çocuğum ne zaman gelirse o zaman bayramımız olur” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...