12. günde umutlu bekleyiş devam ediyor! Defne Apartmanı'nda enkaz altındaki 1 kişiden ses alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
12. günde umutlu bekleyiş devam ediyor! Defne Apartmanı'nda enkaz altındaki 1 kişiden ses alındı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır yıkım yaşayan Hatay’ın Antakya ilçesinde umutları yeşerten bir haber geldi. 12. günde Defne Apartmanı'nda zamanla yarışan ekipler enkazda 1 kişiden ses alındığını belirtti. Enkazda çalışmalar devam ediyor.

Türkiye’de 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde korkunç yıkımlara neden oldu. Depremin ardından binlerce kişi hayatını kaybetti. Yıkım dehşet boyutlara ulaştığı bölgelerde çalışmalar yeni bir kişiye ulaşma ümidiyle devam ediyor. Hatay’daki çalışmalardan umutlandıran bir haber geldi. 

ISI VE SES ALINDI

Depremden ağır hasar alan Hatay’ın Antakya ilçesindeki 272. saatte Defne Apartmanı’nda 3 kişiden ses ve ısı tespiti alındı. Ekipler bunun üzerine arama kurtarma çalışmalarını hızlandırdı. TGRT Haber muhabiri Merve Özcan'ın bölgeden aktardığı son bilgiye göre, ekipler 2 kişiden yaşam belirtisi alınamadığı söyledi. Ses alınan bir kişi için çalışmalar devam ediyor.

Ayrıntılar geliyor...

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...