11 kişiye kapkaç yapan şahıs yakalandı: Kapkaç görüntüleri kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, şuana kadar 11 kişinin şikayet ettiği kapkaç olaylarının ardından harekete geçti. Hakkında 31 benzer suç dosyası bulunan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da, kullandığı çalıntı motosiklet ile 11 kişinin telefonunu kapkaç yapan şahıs, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve 31 suç kaydı bulunduğu ortaya çıkan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAPKAÇ ANLARI KAMERALARDA

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Beyoğlu ve Şişli bölgesinde 2 şahıs çalıntı motosikletle yolda yürüyen 11 vatandaşın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri gelen şikayetler üzerine soruşturma başlattı. Şüphelilerin beyaz renkli bir motosikletle yanına yaklaştıkları kişilerin telefonlarını bir anda çalarak kaçtıkları belirlendi. Motosikletli hırsızların, devam eden çalışmalarda güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

11 kişiye kapkaç yapan şahıs yakalandı: Kapkaç görüntüleri kameralara yansıdı

1 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Beyoğlu Asayip Büro Amirliği polisleri, çalıntı olduğu anlaşılan motosiklet ile ilgili çalışmalar yürütürken, şüphelilerden birinin Suriye vatandaşı Abed T. (19) olduğunu belirledi. Yapılan çalışma sonucu şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Benzer olaylardan 31 suç kaydı bulunan şüpheli hakkında, 12 motosikletli kapkaç, bir motosiklet hırsızlığı olmak üzere toplam 13 ayrı suçtan adli işlem yapıldı. Şüpheli Abed T. çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

11 kişiye kapkaç yapan şahıs yakalandı: Kapkaç görüntüleri kameralara yansıdı

Polisler diğer şüphelyi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

 



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...