108 saat sonra çifte kurtuluş! Yaşlı adamın ilk sözleri “Önce eşimi alın” oldu

- Güncelleme:
108 saat sonra çifte kurtuluş! Yaşlı adamın ilk sözleri “Önce eşimi alın” oldu

GÜNDEM Haberleri

Asrın felaketi olarak nitelendiren Kahramanmaraş’taki depremde 108 saat sonra yaşlı çift kurtarıldı. Ekiplere “Önce eşimi alın” diyen yaşlı adam duygulandırdı.

Türkiye Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla gerçekleşen iki depremle sarsıldı. Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş depremi, 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Beşinci günde bilanço ağırlaşırken zorlu kış şartlarına aldırış etmeyen ekiplerin enkazda çalışmaları devam ediyor.

“ÖNCE EŞİMİ ALIN”

Bölgedeki son durumu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, can kaybının 19 bin 388'e yükseldiğini açıkladı. Enkazın altında kalan canlar için zamanlar yarış devam ederken umutları yeşerten bir gelişme yaşandı. Kahramanmaraş’ta depremde enkaz altında kalan yaşlı çift 108 saat sonra kurtarıldı. Kurtarılan adamın ekiplere “Önce eşimi alın” sözleri duygulandırdı.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...