100 ülkeden gençlere 'Köşk zaferi' için davet

100 ülkeden gençlere 'Köşk zaferi' için davet

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminden zaferle çıkması durumunda yapılacak kutlamaya 100'ün üzerinde ülkeden gençleri davet etti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminden zaferle çıkması durumunda yapılacak kutlamaya 100'ün üzerinde ülkeden gençleri davet etti. Kutlama programıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Timurtaş, seçim heyecanını yurtdışındaki muhataplarıyla paylaşmak istediklerini söyledi. "İstedik ki 10 Ağustos'taki zaferimizi yurtdışından gelecek dostlarımızla birlikte kutlayalım" diyen Timurtaş şöyle devam etti: "Yerel seçimin ardından bir tecrübe paylaşım programı yaptık. 33 ülkeden 65 siyasi partinin temsilcisini ağırladık. Şimdi yeni Türkiye'nin önemli bir virajındayız. Programımızın ismini de bu nedenle 'Yeni Türkiye'ye Doğru: Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2014' (Towards New Turkey: Presidential Election 2014) koyduk. Programımıza 100'ün üzerinde ülkenin siyasi partilerini davet ettik. Şu ana kadar 50 civarında ülke kayıt yaptırdı. Bu sayının 60'ı bulmasını bekliyoruz. Kazanacağımızdan şüphemiz olmadığı için 10 Ağustos akşamı misafirlerimizle birlikte genel merkezde olacağız." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...