Son dakika! 10 ilde torbacılara operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu: 49 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Yerlikaya 10 ilde düzenlenen narkotik baskınlarında çok sayıda muhtelif miktarda uyuşturucunun yanı sıra aralarında sokak satıcılarının da olduğu 49 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

Uyuşturucu ve satıcıları ile mücadele tüm hızıyla devam ederken torbacılara göz açtırılmıyor. Düzenlenen operasyonlarla zehir tacirleri kıskıvrak yakalandığı gibi çok sayıda uyuşturucu da ele geçiriliyor. Son olarak 10 ilde narkotik operasyonu düzenlendi ve çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince Tokat, Muğla, Kahramanmaraş, Giresun, Aydın, Balıkesir, Konya, Elazığ, Ankara ve Sakarya'da düzenlenen operasyonlarda 49 zehir tacirinin yakalandığını belirtti ve şöyle devam etti:

-10 ilimizde düzenlenen narkotik operasyonlarda çok sayıda muhtelif miktarda uyuşturucunun yanı sıra aralarında sokak satıcılarının da olduğu 49 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonları düzenleyen güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Aydınlık geleceğimiz olan evlatlarımıza zehir tacirlerinin musallat almalarına izin vermeyeceğiz. Her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1705460640142303628

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...