1 Ocak 2024'te hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
1 Ocak 2024'te hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağacak mı?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Günlerdir beklenen İstanbul kar yağışının 1 Ocak 2024'te meydana geleceği iddia ediliyor. Yılın ilk kar yağışı için vatandaşlar arama motoruna baktı. Peki 1 Ocak 2024'te hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde Balkanlardan gelecek olan kar yağışının İstanbul'da etkili olması bekleniyordu. Ancak 10 Aralık'tan beri beklenen kar yağışı İstanbul'da meydana gelmedi. Gözler şimdi 1 Ocak 2024 tarihindeki hava durumuna çevrildi. Vatandaşlar harıl harıl arama motorunda İstanbul'da yılın ilk karı yılın gün günü gelip gelmeyeceğini araştırdı. 

1 OCAK 2024'TE TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Alınan verilerde şimdilik sadece tahminler açıklandı. Meteorolojinin resmi sayfasında 1 Ocak 2024 tarihine ait tahmini hava durumu yer aldı. Türkiye genelinde havanın nasıl olacağı merak edildi. Haftalık olan tahminlerde yurdun genelinde sıcaklığın 1 ya da 3 derece düşük oalcağı yer aldı. Bununla beraber yılın ilk gününde yağış hakim olacak. Ancak bu tahminler hafta içindeki sıcaklık atmosferine bağlı sonucu değiştirebilir. Doğu Anadolu bölgesinde kar yağışları devam ederken Güney Akdeniz ve Ege de ise rüzgar ve yağış hakim olacak. İç Anadolu'da kuru soğukluk beklenirken Marmara ve Karadenizde şiddetli rüzgar ve yağmur ihtimali verildi. 

1 Ocak 2024'te hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağacak mı?

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI OLACAK MI?

En kalabalık şehir olan İstanbul'da merakla beklenen kar yağışın 1 Ocak'ta olup olmayacağı araştırılıyor. Ancak şimdilik haftalık ve hatta aylık verilerde İstanbul'da kesin bir kar yağışının olmayacağı gözlemlendi. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
şiyar10 Ocak 2024 14:48

merhaba tüncelide ne zammmman kar yağacak sorusunu size sormak istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...