AFAD görevlisinin bayrak hassasiyeti duygulandırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AFAD görevlisinin bayrak hassasiyeti duygulandırdı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş Afşin Belediye Başkanlığı Binasının yıkım çalışmaları sırasında duygulandıran bir an yaşandı. AFAD ekibinde yer alan Hakan Öztürk, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in makam odasındaki Türk bayrağını almak için hayatını tehlikeye attı. Öztürk, enkazın arasına girerek bayrağı aldı.

Deprem bölgesinde canlarını hiçe sayarak bir hayat kurtarmak için beton yığınlarının arasına giren AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş Afşin Belediye Başkanlığı Binasının yıkım çalışmaları esnasında kameralara yansıyan bir görüntü ise duygulandırdı. Çorum AFAD ekibinden olan Hakan Öztürk, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in makam odasındaki Türk bayrağını görünce enkaz yığınlarının arasına daldı. Kendisini tehlikeye atan Öztürk, ekskavatör yardımı ile girdiği odadan bayrağını aldı. Onun bu davranışı halk ve arkadaşları tarafından takdirle karşılandı.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...