Edirne'de 81 yaşındaki Selim Güngör umre parasını depremzedeler için bağışladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Edirne'de 81 yaşındaki Selim Güngör umre parasını depremzedeler için bağışladı

GÜNDEM Haberleri

Edirne'nin İpsala ilçesinde 81 yaşındaki Selim Güngör, umre için biriktirdiği tüm parayı depremzedeler için bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar için harekete geçildi. Bölgeye yardım tırları gönderildi. Yardımlar için çalışmalara son hız devam ediyor. İbriktepe köyünde yaşayan 87 yaşındaki Selim Güngör'de umre için biriktirdiği tüm parayı depremzedelere bağışladı. İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili'yi makamında ziyaret eden Güngör, umre için biriktirdiği 20 bin lirayı depremzedelere gönderilmesi için görevlilere teslim etti. Kaymakam Sevgili, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle İpsala ilçesinden deprem bölgesine yardımların gönderildiğini söyledi.

"KARDEŞLERİMİZ GÖÇÜK ALTINDA CANLARIYLA UĞRAŞIYOR"

Güngör'e teşekkür eden Sevgili, vatandaşların yardımlarını İpsala Spor Salonu'nda kabul ettiklerini belirtti. Selim Güngör de daha önce iki defa umreye gittiğini belirterek, "Umreye gitmek için hazırlık yapıyordum ancak ülkemizde depremler oldu. Televizyonlardan izliyoruz, kardeşlerimiz göçük altında canlarıyla uğraşıyor. Çok üzüldük, ben de umre ziyaretimi iptal ederek bu parayı bağışlamak istedim." dedi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
FETHİ 9 Şubat 2023 14:58

ALLAH SENİN YANINDE SELİM BEY HERKESE ÖRNEK OLDU ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ÜMRETE GİDECELERDENDE AYNI FEDAKARLIK BEKLİYOR YARDIMLARINA TEŞEKKÜRLR

Sonraki Haber Yükleniyor...