Av tüfeğiyle genç kızı öldüren şüphelinin savunması pes dedirtti: Şaka yapmak isterken oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Av tüfeğiyle genç kızı öldüren şüphelinin savunması pes dedirtti: Şaka yapmak isterken oldu

GÜNDEM Haberleri

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 17 yaşındaki Kader Yiğit'i öldürdüğü iddia edilen şüpheli Y.B’nin ilk ifadesi pes dedirtti. Y.B. Kader ile sevigili olduklarını şaka yapmak isterken av tüfeğin ateş aldığını ileri sürdü.

Olay, geçtiğimiz hafta Keçiören'in Ovacık Mahallesi'nde boş bir arazide meydana gelen olayda 18 yaşındaki Y.B., 112'yi arayarak kaza sonucu arkadaşını vurduğu ihbarında bulundu. Çenesinin altından vurularak ağır yaralanan 17 yaşındaki Kader Yiğit, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

‘ŞAKA YAPMAK İSTERKEN OLDU’ 

Olay yerinde bulunan Y.B. ile arkadaşı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede soruşturma savcısına ifade veren Y.B., Kader Yiğit ile bir süredir sevgili olduklarını söyledi. Olay günü yaşananları anlatan Y.B.'nin, “Evden alışveriş için çıktık. Etrafta başıboş köpekler olduğu için evde bulunan av tüfeğini yanıma aldım. Yürürken tüfeği havaya kaldırıp tetiğe bastım ama patlamadı. Boş olduğunu düşünüp Kader’e doğrultup, şaka yapmak için, ‘Aşkım bakar mısın’ diye seslendim. Döndüğü anda tetiğe bastım. Tüfek bir anda patladı. Öldürmek kastım yoktu, şaka yapmak isterken oldu” dediği belirtildi.
Y.B. çıkartıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanırken, arkadaşı serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Av tüfeğiyle genç kızı öldüren şüphelinin savunması pes dedirtti: Şaka yapmak isterken oldu17 yaşındaki Kader Yiğit av tüfeğiyle vuruldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...