Avcılar’da geri dönüşüm deposunda yangın! İtfaiyenin zamanında gelmesi faciayı önledi 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avcılar’da geri dönüşüm deposunda yangın! İtfaiyenin zamanında gelmesi faciayı önledi 

GÜNDEM Haberleri

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde marangoz ve geri dönüşüm deposu olarak kullanılan bir iş yerinde henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın hemen çevredekiler tarafından ekiplere bildirildi. OLayın ardından hızla gelen itfaiye ekipleri yangına tam zamanında müdahale etti ve söndürdü. Facianın önlediği yangında yaralanan ya da ölen olmadı.

Avcılar'da bir geri dönüşüm yerinde çıkan yangın yürekleri ağza getirdi ancak itfaiyenin müdahalesi yüreklere su serpti. Saat 16.00 sıralarında Avcılar Yeşilkent Mahallesi Okul Caddesindeki bir iş yerinde meydana gelen yangında marangoz dükkanında çalışma sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Yangını fark eden çalışanlar dışarı çıkarak itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişiğinde geri dönüşüm deposu olarak kullanılan alana sıçradı. Yangından çıkan dumanlar uzaktan görüldü.

45 DAKİKALIK ÇALIŞMA İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine Esenyurt, Avcılar ve Beylikdüzü’nden itfaiye ekipleri sevk edildi. Kimsenin yaralanmadığı yangın yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Avcılar’da geri dönüşüm deposunda yangın! İtfaiyenin zamanında gelmesi faciayı önledi Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

İTFAİYENİN ZAMANINDA GELMESİ FACİAYI ÖNLEDİ

Yangınla ilgili konuşan mahalle sakini Uğur Bayageldi, “Yandaki iş yerinin sahibiyim, içerdekiler herhalde bir şey yakarken yangın çıkmış. Yan tarafı geri dönüşüm, bu taraf marangozdu. İtfaiyeye tam zamanında gelip müdahale etti, yaralı yok” dedi. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...