Sivas'ta otomobilin çarptığı kadın metrelerce havada uçtu! Kaza anı kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sivas’ta meydana gelen feci kazada yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına otomobil çarptı. Kadının çarpmanın etkisi ile metrelerce havada savrulurken o anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Sivas’ta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı.Feci kaza, Seyrantepe Caddesi üzerinde yaşandı.

KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜ KAÇTI

Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Türkan A.'ya (56) çarptı. Daha sonra sürücü olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken durumunun ağır olduğu öğrenilen kadın hastaneye kaldırıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yayanın karşıdan karşıya geçmek isteği sırada hızla giden otomobilin kadına çarptığı ve metrelerce yükseğe fırladığı anlar yer aldı.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...