Kahramanmaraş'ta deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu, işte son gelişmeler

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu, işte son gelişmeler

Güncel Haberleri  / Haber Merkezi

Son deprem haberi Kahramanmaraş'tan geldi. Saat 23:22 sularında yaşanan Andırın merkezli deprem sonrası AFAD ilk verileri açıkladı, işte son gelişmeler...

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. 50.783 kişinin öldüğü, 107.204 kişinin yaralandığı afet sonrası bölgeden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Az önce Kahramanmaraş'ın  Andırın ilçesinde bir sarsıntı yaşandı.

KAHRAMANMARAŞ 3,6 İLE SALLANDI 

AFAD, saat 23.22'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi olan 3.6 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği ise 7 km olarak kaydedildi.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...