Yeni Mesut Özil İlkay Gündoğan

Yeni Mesut Özil İlkay Gündoğan

FUTBOL Haberleri

Sarı Fırtına'ya Süper Kupa'yı getiren maçın yıldızı olan İlkay Gündoğan attığı ve attırdığı gollerde Dortmund taraftarlarının gönlünü fethetti.

Almanya'nın Süper Kupa maçındaki performansıyla Dortmund'a kupayı getiren İlkay Gündoğan, Almanya'nın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Dortmund'un 4 ay önceki Şampiyonlar Ligi finalinde yenildiği Bayern Münih'i ezdiği 4-2'lik maçta 1 gol atan bir de gol pası veren İlkay, gecenin yıldızı olurken, Sarı Fırtına'nın bir diğer Türk oyuncusu Nuri Şahin de kapanış golüne imza attı. Barcelona'yı 14 kez kupa sevinci yaşatan Pep Guardiola'nın takımını farklı yenen Dortmund, Süper Kupa'nın rövanşını alırken, taraftarlar, maça damgasını vuran gurbetçilerimizi uzun süre ayakta alkışladı. Özellikle İlkay'ın formu, "Almanya'da ikinci Mesut Özil mi doğuyor" görüşlerini dile getirdi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...