Yeni aday Corluka!

Yeni aday Corluka!

FUTBOL Haberleri

İngiliz basını Tottenham ile yollarını ayırmaya hazırlanan Hırvat Corluka'nın Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğunu yazdı.

Fenerbahçe'de stoper arayışları son sürat devam ederken gündeme yeni bir isim bomba gibi düştü. nbsp;Hırvatistan'ın önemli haber portallarından "tportal"ın ortaya attığı iddia İngiliz basınında da yer buldu. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Bayern Leverkusen forması giyen ve bonservisi Tottenham'ın elinde bulunan başarılı defans oyuncusu Corluka'nın Fenerbahçe'nin transfer listelinde olduğu iddia edilirken futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi. Corluka'yla Chelsea ve Lokomotif Moskova'nın da ilgilendiği iddia edilirken Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmesi halinde bu transferde en avantajlı takım olduğu öne sürüldü.

Daha önce Dinamo Zagrep, Manchester City, Tottenham ve Leverkusen formaları giyen başarılı defans oyuncusunu transfer edebilmek için Fenerbahçe'nin 5.5 milyon Pound gibi bir ücreti gözden çıkarması gerektiği ifade edildi. Defansın sağında ve ortasında görev yapabilen Hırvat oyuncu EURO 2012'de de başarılı bir performansa imza atmış fakat takımı Hırvatistan'ın elenmesine engel olamamıştı. nbsp;(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...