Yener: Yıldırım Trabzon'a gelebilir

Yener: Yıldırım Trabzon'a gelebilir

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, pazar günü F.Bahçe ile yapacakları maça sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın gelebileceğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, pazar günü F.Bahçe ile yapacakları maça sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın gelebileceğini söyledi. Yıldırım'ın maça gelip gelmeyeceği konusunda kendilerine bir bilgi ulaşmadığını belirten Yener, "Bu tamamen kendi takdiridir. Bir kulüp başkanının takımının deplasmandaki maçına gitmesi en doğal hakkıdır. Buna herkesin saygı göstermesi lazım. Gelmesinde bizim için bir sakınca yok'' dedi.

Trabzonspor, F.Bahçe maçının hazırlıklarını dün yaptığı çaışmayla sürdürdü. Taraftarlar da idmana gelip dev maç öncesi Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve futbolculara moral verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...