Yener: Bize ait kupa başka müzede

Yener: Bize ait kupa başka müzede

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Şike sürecinin tek mağduru var, o da Trabzonspor'dur. Çıkıp özür dileyeceklerine bundan yakınıyorlar" dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "şike" konusunun soğutulmasına izin vermeyeceklerini söyledi. "2010-11 sezonu Süper Lig Kupası şu an hak ettiği müzede değil. Hiç hak etmeyen başka bir takımın müzesinde duruyor" diyen Yener, "Şike sürecinin tek mağduru var, o da Trabzonspor'dur. F.Bahçe, çıkıp özür dileyeceğine bu işin mağduru gibi kendini gösteriyor. Bir oyuncusu kırmızı nbsp;kart gördü diye Türkiye'de günden değişti. Caner sahadan atılan ilk oyuncu değil. Medyada yorum yapanlar Caner'in yaptığı bu yanlışı eleştirecekken, maalesef Fırat Aydınus gibi elit düzeye gelmiş bir hakemimizi yerden yere vuruyor. Bizim de birçok hakem hatasından puanlarımız gitti. Ama biz susmayı ve bu kurumlara güvenmeyi tercih ettik" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...