Wesley Sneijder, 'Daha fazlasını yapabiliriz'

Wesley Sneijder, 'Daha fazlasını yapabiliriz'

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, 'Güçlü takımlarla nasıl baş edebildiğimizi gösterdik. Daha fazlasını yapabiliriz.' dedi

Dün bir spor firmasının tanıtımına katılan Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Ligin başlamasını beklediklerini ifade eden Hollandalı, her konuda geçen sezonun üzerine çıkmaki stediklerini söyledi. Güçlü takımlarla nasıl baş edebildiklerini gösterdiklerini söyleyen Sneijder, "Devler Ligi'nde daha fazlasını yapabiliriz" diye konuştu. Yıldız oyuncu, birlikte oynamak istediği yıldızlar sorusuna ise, "Türk olması lazım çünkü kısıtlama var" yanıtını vererek federasyona gönderme yaptı. Sneijder, milli takıma alınmamasıyla ilgili, "Çalışmaya devam ediyorum" derken Süper Kupa mücadelesi için de "F.Bahçe maçı bizim için önemli. Taraftarımız için kazanmalıyız" dedi. Galatasaray'ın eski kaptanı ve antrenörü Erdal Keser sarı-kırmızılılarda yeniden görevde. Uzun süre milli takımlar için Avrupa'daki Türk oyuncuları takip eden Keser, Fatih Terim'e bağlı olarak Uluslarası Oyuncu İzleme Komitesi'nin başında olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...