Weghorst ipten aldı! Beşiktaş, puanı Hollandalı yıldızıyla kurtardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Weghorst ipten aldı! Beşiktaş, puanı Hollandalı yıldızıyla kurtardı

FUTBOL Haberleri

Şenol Güneş'in takımı kötü oynadığı, bir isabetli şut bulabildiği maçta Figueiredo'nun golüyle geri düştü. Sonrasında yüklenen Kartal'da Weghorst'un golü kâbusu önledi. Beşiktaş tat vermiyor...

MURAD TAMER'İN HABERİ

Son dakikalara kadar sahada yokları oynayan bir Beşiktaş vardı dün. Bunun sebebi Şenol Güneş’in orta alanda temposu ve teknik kapasitesi düşük olan Atiba ile Necip’i birlikte oynatmasıydı. İlk yarıda kaleye tek bir isabetli şut çekemeyen siyah beyazlılarda sahanın en iyisi gönderilmesi düşünülen Welinton’du... Ghezzal’ın oynamadığı her maçta olduğu gibi Rosier yine cansız kaldı.

GOL 'GELİYORUM' DEDİ

Umut Meraş’ın da vasat olması sebebiyle kenar beklerinden katkı alamayan Beşiktaş’ın gol pozisyonu verme sıkıntısı dün de devam etti. Gaziantepli oyuncular golden önce nasıl öne geçeceklerinin sunumunu defalarca yaptılar. Şenol Güneş’in rakibin bağıra bağıra gelen golüne kenardan bir türlü önlem almaması en az Atiba ve Necip’i birlikte oynatması kadar anlaşılmazdı.

İYİ SİNYALLER VERMİYOR

Son maçlarında kazanmayı unutan, Valerien İsmael’den kötü bir miras alan Şenol Güneş’in, Dünya Kupası arasında takımdaki arızaları gideremediği görülüyordu. Maç boyunca tempoyu bulamayan, tehlikeli atak üretmede sıkıntı yaşayan Beşiktaş, son dakikalarda gönderilmesi gündemde olan Masuaku’nun ortasında arka direkte bekleyen Weghorst’un kafasıyla 1 puanı kurtardı.

Weghorst ipten aldı! Beşiktaş, puanı Hollandalı yıldızıyla kurtardı

KARAOĞLAN ŞAŞIRTTI: KAFA ATTI, KIZARMADI!

Karşılaşmanın ilk yarısında N’Koudou, bir pozisyon sonrasında kendisini tutmaya çalışan Kitsou’nun yüzüne kafa attı. Sarı kartını çıkaran Atilla Karaoğlan’a VAR odasından uyarı geldi. Pozisyonu monitörden izleyen Karaoğlan kararının arkasında durdu ve kırmızı kartını kullanmadı. Gaziantepliler buna isyan etti.

GÜNEŞ SİTEMLİ: N'KOUDOU BİZİ BOZDU

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş oyunu ve oyuncularını eleştirdi. “Daha istekli sonuç almamız gereken bir maçtı. Topu hızlı çeviremedik” diyen Güneş, “Masuaku golün ortasını yaptı ama birçok topu da kötü attı. Kapanan takımlara karşı sıkıntımız var” ifadelerini kullandı. Hoca, N’Koudou’nun kafası için de, “Rakiple itiştiler, sonra oyundan koptu. N’Koudou iyi başlamıştı. Kendi oyununu da bizi de bozmuş oldu. Yaptığını doğru bulmuyorum” dedi.

GAZİANTEP KLASİĞİ: KARTAL YENEMİYOR

Beşiktaş, Süper Lig’de Gaziantep FK’ya konuk olduğu üç karşılaşmada da galip gelememişti. Gaziantep deplasmanlarında bir beraberlik alıp iki maçta yenilen siyah beyazlılar dün akşamki karşılaşmada da rakibine diş geçiremedi ve galibiyet hasretini sürdürdü.

Bu videolar da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...