Van Persie, Liverpool'u yıktı

- Güncelleme:
Van Persie, Liverpool'u yıktı
Futbol Haberleri

İngiltere Premier League'de 27. hafta maçında Liverpool ile Arsenal, Anfield Road'da karşı karşıya geldi. Maça 2 gol atan Van Persie, damga vurdu.

İngiltere Premier League'de 27. hafta maçında Kenny Dalglish yönetimindeki Liverpool ile Arsene Wenger'in ekibi Arsenal karşı karşıya geldi. nbsp;Anfield Road'da oynanan maç Arsenal'in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 23. dakikada Laurent Koscielny'nin attığı golle 1-0 mağlup duruma düşen Arsenal'e, 31. dakikada Robin Van Persie eşitliği getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarının uzatma anlarında yine Van Persie sahneye çıktı. Sol çaprazdan harika bir vuruş yapan Hollandalı 90+2'de takımına 3 puanı getirdi.

LIVERPOOL EVİNDE İLK KEZ YENİLDİ
Öte yandan konuk ekip Arsenal'in kalecisi Wojciech Szczesny'nin karşılaşmadaki kurtarışları büyük alkış aldı. Liverpool bu sezon evinde ilk kez mağlup olurken, Van Persie de Anfield'da ilk defa gol sevinci yaşadı. nbsp;Bu sonucun ardından Liverpool 39 puanda kalırken, Arsenal ise 49 puana ulaştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...